Messages

Berichten versturen tussen Macs, iPhones en iPads

Messages is de officiële gratis applicatie voor het versturen van berichtjes naar andere apparaten van Apple. Zo stuur je van de Mac berichtjes naar een iPhone, iPod touch of iPad én andersom. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Combineert chat & bellen
  • Ondersteuning van meerdere chatsoorten
  • Gemakkelijk bestanden uitwisselen
  • Groepgesprekken mogelijk

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Messages is de officiële gratis applicatie voor het versturen van berichtjes naar andere apparaten van Apple. Zo stuur je van de Mac berichtjes naar een iPhone, iPod touch of iPad én andersom.

Met de populariteit van WhatsApp voor diverse mobiele apparaten behoren reguliere sms'jes tot het verleden. In onze blogpost lees je meer hierover en Messages is een fijne aanwinst voor Mac-gebruikers. Messages vervangt de populaire chat-app iChat en heeft ondersteuning voor meerder chatvarianten aan boord. Zo klets je tevens met contacten uit Google Talk, AIM en Jabber en is er audio- en videochat aanwezig.

Messages is ook handig voor het uitwisselen van foto's, documenten en andere bestanden, die je gewoon in het berichtenscherm sleept om ze te delen. Natuurlijk staan er ook een hoop leuke emoticons tot je beschikking. De videochat is geen vervanging voor FaceTime, want het start deze app vanuit Messages. Het aantal personen per sessie beperkt tot twee. Wil je met meer mensen tegelijk videobellen dan is Skype een beter alternatief.

Messages combineert FaceTime en iChat en complementeert deze met fijne functies. De mogelijkheid om berichten naar iPhones en iPads te sturen is een leuke bonus.

Messages

Download

Messages Beta Beta 8.0